Training Carboxy Therapie - Elastine Infusion & Fractional Needling

Wanneer u structerele en langdurige huidverbetering wenst voor uw klanten is reeks aan technieken en producten vereist waarmee u dit teweeg brengt: actie reactie. Deze combinatietraining leert u de producten op de best mogelijke manier gebruiken en combineren. Werkt u bijvoorbeeld met Micro meso therapie? De Beautyangel? Transformage? Bindweefselmassage? U kunt alles combineren. Ook de producten kunt u naast ieder willekeurig merk voor huidverbetering inzetten en combineren met deze producten en toch aanvulling bij elkaar vinden.

In onze training komt het volgende aan bod:

- Carboxytherapie / energie toevoegen aan de huid

- Fractional needling

- Elastine Infusion Therapie: 2 jaar elastineverlies in 1 behandeling terugplaatsen

Uiteraard wordt bij alle producten ingegaan op het effect dat ze bereiken in de huid en hoe je dat zou kunnen versterken door te combineren

Wie geeft de training:

De training wordt gegeven door Ellen Hamersma. Ellen werkt al jaren met deze producten en kent ze door en door. Zelf is ze destijds hierin getraind door Selma van Asselt en vindt ze het dan ook een mooie uitdaging om deze kennis nu zelf te mogen delen met haar collega's.

Opleiding cursus spraytan nouvatan

inschrijven opleiding cursus permanent make-up friesland groningen drenthe

Wat bereikt u met de producten in 1 oogopslag?

 Meer energie in de huid

 2 Jaar elastineverlies terug in 1 behandeling

 Littekens en fijne rimpeltjes worden gereduceerd

 Stralender & strakkere huid

inschrijven beauty opleiding noord nederlandU bent schoonheidsspecialiste maar u wilt meer?

Wilt u meer aanbieden dan een mooie dagmake-up of een reinigende gezichtsbehandeling? Ga dan aan de slag met huidverbetering.

De opleiding:

  • - Type: max. 6 cursisten
  • - Duur: 1 dagdeel - 9.30 uur - 13.00 uur
  • - Toelating: opleiding schoonheidsspecialist(e)
  • - Locatie: Sneek
  • - Kosten: €149,- (Gratis bij afname productkit)

Carboxy werkt bij:

• Een onzuivere huid.
Carboxy Therapie geeft je huid weer energie om pukkeltjes en onzuiverheden te helen. Daarnaast helpt het om littekens en striae te verminderen.
• Een grove huid.
Als je last hebt van een grove huidstructuur met veel poriën is deze behandeling zeer geschikt om de huid te egaliseren.
• Een grauwe huid.
Deze huidbehandeling geeft je huid weer een gezonde glans.
• Huidveroudering.
Het heeft een liftende werking van het gezicht en de hals. Ook vermindert het rimpels, vetwallen onder de ogen en pigmentvlekken. Doordat er zuurstof naar je huid wordt gebracht, worden de cellen ermee opgepompt. Het resultaat is een liftend effect. Wanneer de cel veel zuurstof heeft opgenomen, wordt het omgezet in ATP. ATP is celenergie. Carboxy Therapie zorgt er dus ook voor dat de batterij van je huid weer wordt opgeladen.

Fractional Needling werkt bij:

Fractional Needling is een huidverbeteringstechniek waarbij miljoenen microscopisch kleine naaldjes van natuurlijke sponsmateriaal, in combinatie met een speciaal voor de huid uitgekozen serum, worden ingewreven in de huid. Deze naaldjes zijn in staat zich vol te zuigen met de actieve werkstoffen van het serum.Doordat ze in de huid worden gewreven perforeren ze op een zachte en onopvallende manier de diepere lagen van de huid. Hierna blijven de naaldjes ot 36 uur onzichtbaar in de huid zitten en vallen daarna vanzelf uit. Gedurende deze tijd geven de naaldjes over de gehele zone de werkstoffen af aan de huid; dit zorgt voor intensieve egalisatie van de huid.

  • Acne
  • Littekentjes
  • Pigmentatie
  • Fijne lijntjes