PMU Pigmenten

Onze kleurechte pigmenten voor permanente make-up (pmu) vindt u binnen deze categorie. Ze zorgen voor levendige kleuren en zijn zacht en veilig voor uw huid. De pigmenten die wij leveren voldoen aan de laatste wetgeving en beschikken over alle veiligheidscertificaten. De pigmenten zijn dermatologisch getest en zijn hypo-allergeen. Bij onze pigme...

Onze kleurechte pigmenten voor permanente make-up (pmu) vindt u binnen deze categorie. Ze zorgen voor levendige kleuren en zijn zacht en veilig voor uw huid. De pigmenten die wij leveren voldoen aan de laatste wetgeving en beschikken over alle veiligheidscertificaten. De pigmenten zijn dermatologisch getest en zijn hypo-allergeen. Bij onze pigmenten onderscheiden we onze reguliere pigmenten en de Authentic Line pigmenten. De AUTHENTIC pigmenten zijn nog intensiever en compacter in kleur.

Meer

PMU Pigmenten 

Er zijn 23 producten.

Subcategorien

Wenkbrauw Pigmenten

Pigmenten pigment inkt voor permanent make-up (pmu) specifiek voor de wenkbrauwen. Plaats de perfecte wenkbrauw met onze top producten voor pmu. Duitse kwaliteit!

Eyeliner Pigmenten

Plaats een strakke eyeliner met onze intensieve pigmenten voor permanent make-up (pmu). Uiteraard bij uw vakhandel.

Lipliner Pigmenten

Hoogwaardige en cremige pigmenten voor het plaatsen van de perfecte lipliner of full shade bij uw vertrouwde beauty groothandel.

Medische Pigmenten

Pigmenten voor het corrigeren van onder andere de tepelhof en littekens. Aziatische, mediterraanse, donkere types.

Mix Pigmenten

Pigmenten voor permanent make-up om te mixen, kleuren op te heffen of intensiteit te verminderen of vermeerderen.

per pagina

Een bruine teint zonder rode pigmenten voor de wenkbrauwen. Vergelijkbaar aan het bos gedurende een warme herfst.

46,95 €
0 Beoordeling(en)
Laat 1 - 1 van 23 items zien